Vlaamse week tegen pesten

College Essen
College Essen

Bij de start van de vierde Vlaamse week tegen pesten bij kinderen en jongeren zijn tien Vlaamse scholen bekroond voor de knappe manier waarop ze pestgedrag aanpakken of voorkomen. Voor de provincie Antwerpen werden drie scholen gelauwerd, respectievelijk uit Edegem (KTA Da Vinci), Essen (VGLS College) en Zoersel (Antoniusschool). Leuk dat ook het College in Essen in de prijzen viel. Ik ben met de school bijzonder vertrouwd want liep er jaren zelf school en gaf er ook even les.

Bij deze alvast mijn hartelijke felicitaties aan de scholen voor al hun inspanningen. Ook een pluim voor het Vlaams netwerk “kies kleur tegen pesten”, dat nu al voor de vierde keer de Week tegen Pesten organiseert en zo blijvend de aandacht vestigt op deze problematiek.