Ontdek 42 passies met ietsje meer

Nog enkele weken en dan is het weer zo ver: vakantie. Ik denk dat er niet veel mensen zijn die niet uitkijken naar de Terra Novavakantieperiode. Tijd om te doen wat je wil, te onthaasten, geen gejaag en geloop, geen stress. Zo zou het moeten zijn, maar in de praktijk loopt het wel eens anders: tot een stuk in de nacht op het internet op zoek naar de goedkoopste last-minute, te veel spullen in te kleine koffers moeten inpakken, files, afgelaste vluchten, dubbelgeboekte hotelkamers, … en uiteindelijk op je vakantiebestemming niet weten wat je met al je vrije tijd moet doen. Het klinkt onwaarschijnlijk, maar elk jaar moeten verzekeringsmaatschappijen meer en meer mensen repatriëren met vakantiestress. Van een contradictie gesproken, tot het jezelf overkomt.

Dankzij de Provincie Antwerpen moet je geen stress meer hebben voor je vakantie. Voor de tweede keer organiseren we Terra Nova. Terra Nova staat voor pure verwennerij in onze eigen provincie. En verwennerij is zeker geen synoniem voor niks doen. Integendeel.

Van 1 juli tot 15 september kunnen kinderen, jongeren, singles en gezinnen verspreid over de hele provincie genieten van maar liefst 42 ongewone activiteiten met net dat ietsje meer. En er is voor ieder wat wils: van lifestyle, over (sportief) avontuur en spel tot eco-wellness. De Provincie Antwerpen heeft een heel divers toeristisch aanbod. Dat richt zich zowel op toeristen van buiten als van binnen de provincie. Met Terra Nova willen we in de eerste plaats inwoners uit de provincie betaalbare verwennerijen of passies dicht bij huis aanbieden die net iets anders zijn dan wat je zou verwachten. Een volledig overzicht vind je op de Terra Nova website: www.terranova.provant.be