PTS Boom nodigt bedrijfsleiders uit

In tijden van crisis wil ieder bedrijf efficiënt werken en zijn ze op zoek naar goedgeschoold personeel.  Jongeren die een technische opleiding volgen, blijven dan ook gegeerd.  Daarnaast is het voor een technische school een absolute must om voeling te houden met de bedrijfswereld en hun noden. De Provinciale Technische Scholen uit Boom (PTS Boom) nodigen daarom alle bedrijfsleiders uit op een contactavond op 1 maart.   Naast een kennismaking met alle afdelingen van de school, is er de plechtige inhuldiging van de nieuwe werkeilanden in de afdeling mechanica. 

Onderwijs en nijverheid hebben er alle belang bij om steeds voeling met elkaar te houden. Na verschillende succesvolle edities met meer dan 125 aanwezigen, nodigt PTS Boom en het Centrum voor Leren en Werken (CLW) opnieuw alle bedrijfsleiders uit voor de contactavond ‘zicht op WERK in zicht’. 

Johan Mutert – directeur PTS Boom en Inga Verhaert – gedeputeerde van onderwijs van de provincie Antwerpen, zullen de aanwezigen toespreken. Daarna volgt een rondleiding langs de werkplaatsen en laboratoria in werking.  In primeur worden de nieuwe werkeilanden in de afdeling Mechanica getoond. De avond sluit af met een wandeldiner zodat alle aanwezige bedrijfsleiders en leerkrachten voldoende de tijd hebben om met elkaar in dialoog te gaan.

Praktische info:

Maandag 1 maart van 19 uur tot 22 uur (deuren open vanaf 18.30 uur)

PTS Boom, Beukenlaan 44, 2850 Boom