Verkiezingsmeeting met Rudi en Frank

Regio Noord Verkiezingsmeeting
Regio Noord Verkiezingsmeeting

Gisteren verkiezingsmeeting gehouden met de sp.a regio Noord. Plaats van verzamelen: Malle. Gastsprekers: Rooie – Rudi – Kennes en Frank – van de sociale zekerheid – Vandenbroucke. Mooie opkomst en geanimeerde gesprekken.

Op Frank moesten we wachten wegens eerder op de dag geconvoceerd door Phara. Voor een debat over sociale zekerheid met de N-VA. Bart de Wever was voor N-VA gevraagd, Danny Pieters werd uiteindelijk afgevaardigd.

sp.a militanten, kandidaten en supporters van divers pluimage hoorden in Malle een begeesterende Rudi en wachtten geduldig op Frank. Die rond elf uur verscheen en meteen een grote indruk maakte. Ook zijn optreden bij Phara blijkt niet onopgemerkt te zijn voorbijgegaan. Lees meer op www.frankvandenbroucke.be

Mooie avond, campagne vuur verder aangewakkerd. Het gaat hier vooruit!