Mooie besparing én goed voor het milieu!

Bij wijze van test kreeg ik vandaag al mijn persoonlijke berekening van wat ik zal kunnen besparen met onze groepsaankoop van Groene Stroom.  En dat was een aangename verassing!  Ik betaal dan wel een vergoeding aan mijn huidige energieleverancier voor het voortijdig verbreken van mijn contract,  maar dan zal ik nog 230 euro per maand besparen.  En dat terwijl ik eerder al overstapte naar een andere, goedkopere energieleverancier.  Een meevaller dus, net zoals voor de ruim 28.000 andere mensen uit de provincie die zich inschreven.  Zij zullen heel binnnenkort ook hun persoonlijke berekening krijgen. De groepsaankoop van zogenaamde “groene energie” is daarmee een groot succes.  Zoals je hieronder kan lezen sloot een veiling de actie van dit jaar af.  Alle energieleveranciers konden een bod plaatsen met toch wel fikse kortingen tot gevolg.