Sint kiest voor (h)eerlijke chocolade!

Vandaag komen Sinterklaas en zijn Pieten met de stoomboot aan in Antwerpen. 

Het zal opnieuw een groot kinderfeest worden op de Scheldekaaien en de Grote Markt. En voor het eerst kiest de Sint ervoor om de kinderen te trakteren op (h)eerlijke fairtradechocolade. Zo wil de goede lieve Sint de nationale campagne van Oxfam-Wereldwinkels mee kracht bijzetten. ‘Fairtrade chocolade, écht kindvriendelijk’. De Provincie Antwerpen steunt dit initiatief  voor de volle 100%. Antwerpen is dan ook goed op weg om de eerste  fairtrade provincie te worden en draagt zo op een concrete manier bij aan een waardig bestaan voor de kleine boer in het Zuiden en de duurzame producent in het Noorden.

Meer info over de campagne van Oxfam-Wereldwinkels vind je op www.kindslavernijlustikniet.be