Meer dan 2 miljoen euro aan investeringen in het platteland van de provincie Antwerpen. Ook in jouw regio!

Via het Programma voor Plattelandsontwikkeling (PDPO) cofinanciert de provincie Antwerpen projecten die het platteland in de provincie een belangrijke impuls geven. De projecten worden uitgevoerd door o.m. gemeentebesturen en lokale vzw’s.

 Nieuwe oproep

Ook nu loopt er een oproep voor nieuwe PDPO-projecten.  Indienen kan tot 20 oktober 2011, en wie weet geef ook jij binnenkort een boost aan het platteland. Alle info op www.provant.be/pdpo

Heb je een idee voor plattelandsontwikkeling specifiek in de gemeentes Balen, Geel, Lille, Kasterlee, Meerhout, Retie en Vorselaar?  Kijk dan op de website van het Leadergebied Regio Midden-Kempen beweegt! www.middenkempen.be. Daar kun je projecten indienen tot 30/9/2011.

Een idee voor plattelandsontwikkeling specifiek in de gemeentes Arendonk, Baarle-Hertog, Hoogstraten, Merksplas, Ravels, Rijkevorsel, Brecht (excl. St.-Job), Essen, Kalmthout en Wuustwezel?  Kijk dan op de website van het Leadergebied MarkAante Kempen – www.leadermarkaantekempen.be. Ook daar kun je projecten indienen tot 30/9/2011.