Groepsaankoop loopt als een trein

Campagnebeeld groepsaankoop
Campagnebeeld groepsaankoop

Deze week kon ik een persbericht uitzenden om te melden dat we, met nog een volle maand te gaan, al vlotjes de kaap van 10.000 inschrijvingen haalden. Dat belooft! Vorig jaar organiseerde ik ook al zo’n groepsaankoop en werd de groep uiteindelijk  meer dan 28.000 huishoudens groot. Maar de 10.000e inschrijving hadden we toen pas beet in de laatste week vóór de veiling. Nu loopt het dus sneller.

Met tal van radio- en tv-spotjes maken we ook reclame voor de veiling. En dat is nodig. Want met hoe meer we zijn, hoe scherper de prijs wordt. In de loop van deze maand loop ik ook avond na avond rond in de verschillende Antwerpse gemeenten. Om er uitleg te geven over de werking van de aankoop én om mensen te helpen inschrijven. Als je wil weten of er zo’n infosessie doorgaat in jouw gemeente, kan je hier doorklikken:
http://www.provant.be/leefomgeving/milieu/groene_stroom/in_je_buurt/informatie_avonden/

Als je meteen wil inschrijven, klik dan hier:
http://samengaanwegroener.ichoosr.com/Energie/index.rails?actionId=185