Dilemma

Als je als trouwe Hema klant nu nog naar hun ondergoed grijpt is de kans reëel dat je straks met zo’n leuke push-up bh naar huis wandelt. Je doet daar dan wellicht een goede koop mee, en je hebt er leuke lingerie bij.

Ik geef grif toe dat ik een beetje verslingerd ben aan spullen van de Hema. Leuke design, comfortabele basics en lekker betaalbaar.

Maar nu? Een nieuwe bh die je twee, jawel je leest het goed, TWEE cup maten groter doet lijken. Dat kan, in sommige omstandigheden, plezierig zijn. Alleen… dat mirakel van een bustehouder wordt in alle media geshowd door een man. Een model met androgene looks heet dat blijkbaar.

Ik hoor er al zeggen dat ze dat baan- en taboebrekend vinden. Tja, het zal wel. Maar wat zegt deze BH dan over de uiteindelijke koper? Dat ze evenveel “hulp” nodig heeft als een man? Ik ga me de komende weken toch maar beperken tot de Jip en Janneke rozijnen en de roomboterkoeken.