Onze groepsaankoop krijgt veel aandacht!

Stroom kopen: dat doe je best samen!
Stroom kopen: dat doe je best samen!

Het resultaat van onze recente groepsaankoop groene stroom en gas krijgt dezer dagen veel aandacht. Gisteren in DS, op radio en TV, vandaag met een aardig stuk in DM over hoe de groepsaankopen meer en meer een trend worden. Logisch ook. Want de krachten bundelen wérkt ook echt. De prijzen zakken, mensen worden van allerlei administratie verlost en de markt wordt zo in beweging gezet.

Het zal ook geen toeval zijn dat de telefoons op ons kabinet roodgloeiend staan met oproepen van mensen die alvast willen intekenen op de volgende groepsaankoop. Prima! We gaan in de loop van de volgende week een formulier on-line zetten zodat je je alvast kan aanmelden. Dan contacteren we je automatisch als we aan de inschrijvingen beginnen. Benieuwd of we deze zomer nog meer mensen inschrijven dan bij de vorige editie. Die was spraakmakend omdat we met meer dan 40.000 huishoudens ingeschreven, meteen ook de grootste groepsaankoop waren in het land. En de besparingen waren navenant: 16% op de gemiddelde marktprijs voor wie enkele elektriciteit kocht. En 30% voor wie gas én elektriciteit bestelde. Dat staat dus wel in heel schril contrast met energieprijzen die vandaag de dag aan burgers in dit land worden aangerekend. Hou www.samengaanwegroener.be dus maar in de gaten.