Welkom Leona!

Leona Detiège
Leona Detiège

Met enige trots mag ik vandaag melden dat sp.a Kalmthout een kanjer van een lijstduwer heeft. Leona Detiège, voormalig minister en burgemeester van Antwerpen, heeft toegezegd om onze Kalmthoutse sp.a lijst te duwen. We trekken straks met een steengoeie lijst naar de verkiezingen. Leona stelt zich als lijstduwer opnieuw verkiesbaar na een tijdje politiek afwezig te zijn geweest. Haar huis – destijds vakantiewoning – in Kalmthout betrekt ze samen met Willy intussen al enkele jaren als vaste stek. En voor vele Kalmthoutenaren is ze een méér dan vertrouwd gezicht.  Als nationaal voorzitter van S-plus, de progressieve vereniging voor 50-plussers, heeft ze bijzondere aandacht voor ouderenbeleid, sociale zaken en welzijnsbeleid. Daarnaast heeft ze ook gewoon een heel groot hart voor mensen. Welkom aan boord Leona! We zijn blij dat je erbij bent!

http://www.youtube.com/watch?v=v5EqyCGUlrQ&sns=em