Na 10 dagen…

Inga en groene stroom 2012
Inga en groene stroom 2012

Een vreugdekreet uit het provinciehuis van Antwerpen vandaag: net tien dagen bezig met inschrijven voor de groepsaankoop groene stroom en we hebben al meer dan 10.000 huishoudens geregistreerd! Als dat zo verder gaat, breken we gegarandeerd weer records. De inschrijving, die geheel vrijblijvend is, loopt nog tot 25 september.

‘k heb me voorgenomen zo’n 100 infosessies te houden kris kras door de provincie. Morgen zullen we er al een stuk of vijftien gedaan hebben. Daarnaast zijn er tal van gemeentehuizen en ook het provinciehuis waar er een loket wordt opengehouden. Hier heb je een overzicht van de openingsuren: http://www.provant.be/leefomgeving/milieu/groene_stroom/in_je_buurt/

Mensen die graag hulp hebben bij het inschrijven, kunnen dus daar terecht. vertel het voort! Want met hoe meer we zijn, hoe groter de korting!