Kijk es wat een ferme groep!

Logo of Animo
Logo of Animo (Photo credit: Wikipedia)

Vandaag hielden we met sp.a Kalmthout onze algemeen ledenvergadering over lijstvorming en programma voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. En hier zit nu een heel blije en trotse voorzitter. Want zowel programma als lijst werden unaniem goedgekeurd en met groot animo.

sp.a Kalmthout presenteert: team 2012!
sp.a Kalmthout presenteert: team 2012!

En dat laatste is zeker terecht. We hebben een boel frisse ideeën bij elkaar geschreven de afgelopen maanden. En onze lijst, daar zit ook Animo in. Letterlijk. Want met maar liefst zeven twintigers op zichtbare plekken kiezen we resoluut voor een jong enthousiasme. Gekoppeld aan heel gewaardeerde ervaring van mensen die al  langer sterkhouders zijn binnen de beweging.

Het was een ontspannen en vrolijke vergadering net. Met heerlijke pasta voor de kandidaten op de middag. Met dank aan chef kok Maria (Maria, ik zou makkelijk verslingerd kunnen raken aan je pesto!). Dan nog even poseren voor de camera’s en journalisten perstektsten geven. Nakeuvelen over een glas in de zon. Wat wil een mens nog meer? Joehoe! Wat een ferme bende! Ik ga breed glimlachend de zomer in.