Fenix Festival zoekt jong talent voor unieke DIY markt

Jongerencultuur centraal op festival in leegstaand provinciehuis

Op 26, 27 en 28 juni wordt het leegstaande provinciehuis in Antwerpen drie dagen lang overgedragen aan de jeugd tijdens het Fenix Festival. Tijdens dit unieke festival krijgt jong artistiek talent alle kansen. Zoals bijvoorbeeld met de unieke Do-It-Yourself markt op woensdag 26 juni.

Jongeren die zin hebben om hun zelfgemaakte creaties te verkopen tegen een eerlijke prijs. Daar is de jeugddienst van de provincie Antwerpen naar op zoek.

Een van de onderdelen van het Fenix Festival is immers een Do-It-Yourself markt. De kans voor jong talent om zich te tonen op een fantastische, unieke locatie in de gezellige sfeer van het Fenix Festival.

Inschrijven kan gratis tot 20 juni, wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!

Praktische info:
Woensdag 26 juni van 13 uur tot 18.30 uur
Reeds om 12 uur aanwezig zijn (voor uitstallen creaties, tafels zetten,..)
Stoelen en tafels zijn aanwezig
Er mag niets aan muren opgehangen worden, dus wees creatief in je presentatie.
Een week op voorhand sturen we meer praktische informatie!

Fenix festival
Fenix festival

Gedeputeerde voor jeugd Inga Verhaert: “Fysieke en mentale ruimte voor jongeren, dat is iets waar we binnen het provinciale jeugdbeleid al jaren een punt van maken. Jongeren moeten kunnen experimenteren en zich cultureel uiten. Iets wat in de publieke ruimte vandaag onder druk staat. Ik ben dan ook razend enthousiast dat we binnenkort een leegstaand provinciehuis drie dagen lang aan jongeren kunnen geven en dat we ze er in alle vrijheid hun ding kunnen laten doen.”

Meer info: www.fenixfestival.be