De Fenix in het nieuws!

Ons Fenix festival krijgt belangstelling van véél jong geweld én van media. Gisteren liep de hele namiddag een filmploeg met Kevin Major rond om te registreren wat er allemaal gebeurt in het provinciehuis. En dat is nogal wat! Hier zie je de reportage: tussen minuut 13:46 en 15:22.

We hebben dan ook al twee fantastische dagen met muziek, beeldende kunst, spontane optredens en comedy achter de rug. Vandaag  staat het provinciehuis nog een laatste keer open voor jonge en minder jonge mensen. Het Fenix Slotevent start vanavond om 21 uur. Wees welkom in The Black Magic Room, The Purple Haze Room of the Golden Brown Room. Tickets in voorverkoop online op: www.fenixfestival.be/praktisch/ticketing of bij FNAC en Free record Shop

Meer info: www.fenixfestival.be/programma/vrijdag

Klangtherapeuten voor het eerst in België
Klangtherapeuten voor het eerst in België