Medailles in wedstrijden ‘pastry’ en ‘cooking’ van de Europese Associatie van Hotel- en Toerismescholen

De Europese Associatie van Hotel- en Toerismescholen, waarvan PIVA sinds het ontstaan lid is, vierde vorige week zijn 25-jarig bestaan. 800 deelnemers uit 40 Europese landen verzamelden voor het jaarlijks congres en de daaraan verbonden wedstrijden. De leerlingen van het Provinciaal Instituut PIVA lieten zich niet onbetuigd in dit internationaal gezelschap.
Femke Mees uit het zevende jaar banketbakkerij en chocoladebewerking van het Provinciaal Instituut PIVA behaalde brons in de discipline ‘pastry’. Olivier Bourdiaudhy uit het zevende jaar specialiteitenrestaurant van PIVA kaapte het goud weg in de discipline ‘cooking’. De leerlingen werden begeleid door Chef Dirk De Schutter en technisch directeur van PIVA, Luc Bastiaens.
Een dikke proficiat aan team PIVA!

Proficiat aan deze leerling(en)en de leerkrachten van PIVA, nu is onze toekomst wel verzekerd dat we chocoladebewerkers en banketbakkers hebben. Ik weet dat PIVA zeer hoog staat aangeschreven voor horeca en bakkers en hier groeien formidabele leerlingen uit omdat ze ook vrije creaties mogen uitvoeren wat hun stiel beter en beter maakt en zeer belangrijk is voor hun toekomst, ik wens alle leerlingen succes toe voor het slagen van hun proeven en ook de leraars wens ik alle succes toe om de leerlingen te begeleiden in hun vak.
LikeLike