Leerlingen PIVA winnen goud & brons

Medailles in wedstrijden ‘pastry’ en ‘cooking’ van de Europese Associatie van Hotel- en Toerismescholen

Femke Mees met Technisch Directeur van PIVA, Luc Bastiaens
Femke Mees met Technisch Directeur van PIVA, Luc Bastiaens

De Europese Associatie van Hotel- en Toerismescholen, waarvan PIVA sinds het ontstaan lid is, vierde vorige week zijn 25-jarig bestaan. 800 deelnemers uit 40 Europese landen verzamelden voor het jaarlijks congres en de daaraan verbonden wedstrijden. De leerlingen van het Provinciaal Instituut PIVA lieten zich niet onbetuigd in dit internationaal gezelschap.

Femke Mees uit het zevende jaar banketbakkerij en chocoladebewerking van het Provinciaal Instituut PIVA behaalde brons in de discipline ‘pastry’. Olivier Bourdiaudhy uit het zevende jaar specialiteitenrestaurant van PIVA kaapte het goud weg in de discipline ‘cooking’. De leerlingen werden begeleid door Chef Dirk De Schutter en technisch directeur van PIVA, Luc Bastiaens.

Een dikke proficiat aan team PIVA!

Olivier Bourdiaudhy met chef Dirk De Schutter
Olivier Bourdiaudhy met chef Dirk De Schutter