FrappantPOP 2013 kent zijn winnaars

FrappantPOP 2013
FrappantPOP 2013

De prijzenpot werd verdeeld over drie Kempense bands

Tijdens de afsluitende showcase afgelopen zaterdag in muziekcentrum Trix in Borgerhout gingen Wulf of Collision, YAWNS en Redding met de prijzen aan de haal.  

Afgelopen zaterdag vond in muziekcentrum TRIX de FrappantPOP showcase plaats. Tijdens deze showcase kwamen de acht laureaten aan bod die zich eerder in de voorrondes kwalitatief konden onderscheiden van de andere deelnemers.

Tijdens deze spannende showcase konden de acht deelnemers meedingen naar een van de drie prijzen die er te rapen vielen.

De online publieksprijs van Gazet van Antwerpen ging naar Wulf of Collision, een stevige hardrockgroep met leden uit Hoogstraten en Rijkevorsel. Zij wonnen een IPad-mini met een online jaarabonnement op de Gazet van Antwerpen.

De Maes publieksprijs ging afgelopen zaterdagnacht naar de Rijkevorselse rockgroep Redding.

YAWNS een psychedelische rockgroep uit Grobbendonk, werd door Trix verkozen als ‘artist in residence’ en krijgt zo een jaar lang professionele ondersteuning in het verdere uitbouwen van hun muzikale carrière.

Hierbij sluit het hoofdstuk FrappantPOP weer voor twee jaar, maar hiermee stoppen de muzikale experimenten van tientallen andere getalenteerde groepen uit de provincie Antwerpen zeker en vast niet. Integendeel!