Naft biedt brandstof voor jong creatief talent

naamloosIk mocht, als gedeputeerde voor jeugd, met enige trots een nieuw project voorstellen:  Naft. Dat is het nieuwe platform voor jong creatief talent. Het zorgt voor meer samenhang tussen de verschillende projectendie de provincie Antwerpen opzet rond jong creatief talent.

In de provincie krioelt het van talent en daarom wil de provincie deze jonge creatievelingen brandstof geven. De gloednieuwe website, www.ikwilnaft.be, zal jongeren de aanzet geven om hun talenten en creatieve ideeën echt uit te werken.

  • Jongeren kunnen hun talenten inzetten voor opdrachten van de provincie zelf.
  • Ook kunnen jongeren financiële steun, inhoudelijke ondersteuning, vergaderruimtes,… krijgen bij het opstarten van een eigen cultureel project.
  • Daarnaast ondersteunt Naft jongeren die deel willen uitmaken van Kunstbende.
  • Als laatste wordt er ook brandstof aangeboden aan jongeren met een grote passie voor woord.