Geef je ondergoed en help daklozen!

Onze VIVA -vrouwen in Kalmthout zamelen zondag 24 mei ondergoed in…

Niet voor zichzelf maar wel voor het project Victor van het CAW Antwerpen. Zij vangen dak- en thuislozen op en hebben altijd nood aan kleding, in het bijzonder aan ondergoed.

Want het is iets waar we niet bij stilstaan. De grote nood aan degelijk ondergoed voor mensen die op straat leven. Wie heeft niet van moeder of vader de goede raad gekregen : “elke dag proper ondergoed! ”. Maar dat is voor daklozen quasi onmogelijk. Het is dan ook één van de meest gevraagde kledingstukken door daklozen. Want het gaat ook een stukje om waardigheid.

En u kan allemaal meehelpen. 3 winkels in Kalmthout schonken al hun niet gebruikte stock.

Zondag 24 mei staan de Viva-dames op de Straatfeesten bij het O*KA. Daar gaan ze kledingstukken inzamelen: ondergoed (dames, heren, kinderen), sokken, T-shirts. Ze bieden er sponsorpakketjes aan; met € 5 help je Antwerpse dak- en thuislozen door de komende winter. Van de Viva-dames krijg je als dank een enorme smile en een pakje zonnebloemzaadjes. Plant de zaadjes en zie het resultaat van je bijdrage groeien en bloeien.