Eerste lichting studenten eenjarig traject Hotelbedrijf studeert af

Vandaag ontvangen de eerste cursisten van de nieuwe,  éénjarige opleiding Hotelbedrijf hun diploma. Proficiat allemaal!

Dit schooljaar breidde het opleidingsaanbod van CVO Provincie Antwerpen uit met een eenjarige voltijdse dagopleiding Hotelbedrijf, uniek binnen onze provincie. Enkel in het West-Vlaamse Brugge kan je de opleiding Hotelbedrijf ook in één jaar voltooien. Het Centrum voor Volwassenenonderwijs komt hiermee tegemoet aan een duidelijke vraag van volwassenen die in 1 jaar een integrale opleiding Horeca (keuken- en restaurantpraktijk) willen volgen. Voor de ene cursist een carrièreswitch, voor de andere de verwezenlijking van een oude droom.

CVO provincie Antwerpen zet sterk in op opleidingen voor knelpuntberoepen.  Volwassenen kunnen op campus PIVA of campus AP Meistraat zowel overdag als ’s avonds opleidingen volgen voor knelpuntberoepen zoals slager, kok, kelner, bakker en leraar.