De Groepsaankoop van de Provincie Antwerpen wérkt. Dat is nu nog maar eens bewezen

U hebt de berichten misschien ook gehoord op tv of in de krant…of u hebt een brief gekregen van uw nieuwe energieleverancier Lampiris over de groepsaankoop?

Misschien hebt u hierover vragen of is er iets niet helemaal duidelijk. Daarom hier even alle feiten voor u op een rijtje!

JA, er is een manuele fout gemaakt door Lampiris. De deelnemers van de groepsaankoop die voor zowel gas als elektriciteit zijn overgeschakeld naar Lampiris kregen een verkeerde voorschotfactuur. Mensen die enkel elektriciteit kopen bij Lampiris, kregen een juiste voorschotfactuur.

Het gaat om precies te zijn om een berekeningsfout in de voorschotfactuur voor de gasprijs. Die is te hoog berekend in januari en februari.

NEE, u hoeft helemaal niets te doen. De provincie heeft het al voor u gedaan. Dat is de sterkte van de groepsaankoop. Wij waken over en voor u!

Van zodra we merkten dat er iets niet klopte, hebben we Lampiris gevraagd om de fout meteen recht te zetten. Dat is intussen dus al gebeurd. We vroegen Lampiris ook om de betrokken deelnemers op de hoogte te brengen. Dat heeft het bedrijf intussen gedaan per mail of brief.

ZO ZIET U MAAR WEER: deelnemen aan een groepsaankoop loont. Menselijke fouten zijn nooit helemaal uit te sluiten. Maar in een grote groep klanten én met de Provincie Antwerpen als uw partner worden zulke fouten gewoon net iets sneller opgemerkt en rechtgezet dan wanneer u het alleen moet doen als consument.

Als u verdere informatie wil over uw voorschotfactuur of uw contract via de groepsaankoop, mag u ons vanzelfsprekend altijd contacteren op een van onderstaande adressen/

Provincie Antwerpen: kris.mees@provincieantwerpen.be of 03 240 56 69

iChoosr: samengroen@ichoosr.com of 0800 21 134

Tot uw dienst!