#YouLoveTech trekt festivalzomer op gang

Gedaan met de klassieke opendeurdagen!

Met #YouLoveTech presenteert onze provinciale school Sint Godelieve  als eerste, haar opendeurdag volledig in de festivalstijl . De Belgische festivalzomer start dit jaar vroeger dan normaal!

Geniet van de DJ-set en de healthy food store, maak een gepersonaliseerde T-shirt en een coole selfie in de partytent, leef je uit tijdens een pannatornooi of slenter langs het kunst-en modeparcours… Iedereen is welkom op de open campusdag vandaag van 13 tot 17 uur in Deurne en Antwerpen.

En wat is een festival zonder randanimatie? Schuim de vintagemarkt af en ontdek er unieke oude schoolspullen. Of wie weet ontmoet je tijdens de open campusdag wel jouw professionele idolen op de meet & greet stand. Bedrijven uit de sector schreeuwen om technisch geschoold talent en maken maar al te graag kennis met potentieel toekomstige werknemers als jij.

#YouLoveTech is de komende maanden dé slogan om techniek en wetenschap hip te maken bij jongeren. In de sfeer van een festival wil de provincie Antwerpen de komende maanden kinderen en jongeren uit de bol laten gaan met wetenschap en techniek op talloze activiteiten en opendeurdagen. Doel? Ervoor zorgen dat zij met volle goesting kiezen voor een technische studierichting want bedrijven schreeuwen om technisch talent.

Zaterdag 23 april: opendeurdag PIVA
Zondag 24 april: opendeurdag PTS Boom en PTS CLW.
Zaterdag 30 april: opendeurdag PTS Mechelen en PTS CLW.
Zondag 22 mei: opendeurdag PITO Stabroek