750ste fuifbus rijdt vanavond uit…en ook daarna nog

Vanavond rijdt in Schilde de 80ste fuifbus van dit jaar naar de plaatselijke chirofuif.
En het is een beetje feest want het is ook de 750ste sinds het ontstaan van de fuifbussen in 2009.
Sav(f)e Fun met de fuifbus
Sav(f)e Fun met de fuifbus

Ook na de overheveling van het provinciaal jeugdbeleid naar Vlaanderen blijft de Provincie Antwerpen fuifbussen inzetten. Dat is namelijk een grondgebonden materie, gekoppeld aan mobiliteit, en dat mogen en zullen we dus ook na 2017 nog blijven doen.

De provincie Antwerpen vervoert al jaren fuifgangers veilig van en naar een fuif. We zijn namelijk voor fuiven en daarom ondersteunen we organisatoren onder andere door het aanbieden van gratis fuifbussen. De fuifbussen zorgen voor een duurzaam en veilig vervoer, en dat is voor zowel de organisatoren als de fuifgangers (en hun ouders) toch een extra troef.