Terra Nova 2018

Wie verlangt naar een heerlijke vakantie, hoeft daarvoor niet de andere kant van de wereld op te zoeken. Ook dicht bij huis, in onze eigen provincie, kan je dit jaar weer heerlijk genieten en het ultieme vakantiegevoel opsnuiven, dankzij Terra Nova.
Terra Nova pakt voor de 11e keer uit met heel wat overnachtingsuitjes in de ganse provincie. Tijdens Terra Nova kan je in een pit, een cocoon, een tent of een blokhut slapen en dat doe je in een unieke setting.

Vanaf begin juni tot eind september kan je komen slapen in een cocoon, in een boom in het Arboretum van Kalmthout. Je kan er met twee in, ideaal voor een romantisch avondje onder de sterren. En op 23 juni kan je in die zelfde prachtige plantentuin in Kalmthout komen kamperen tijdens de Onenightstand. Er is plaats voor 200 honderd mensen. ’s Avonds zijn er hapjes en een saladebuffet, een gezellig kampvuur en een knusse zomerbar. En wie ’s ochtends helemaal zen wil zijn, kan nog een taichi-sessie meepikken. De ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen.

Terra Nova biedt nog tal van andere leuke uitjes: oevernachten aan de oevers van het Zilvermeer in Mol, op bivak gaan aan het Kasteel d’Ursel in Hingene of kamperen in het Vrijbroekpark in Mechelen. Ga zeker een kijkje nemen op de website, daar kan je het volledige programma raadplegen: www.terranova.be

En twijfel niet te lang, want de tickets vliegen de deur uit!
Geniet van de zomer in onze mooie provincie!