20/2/15: 800 mensen bezoeken pop-up circus in Suske en Wiske – Kindermuseum

‘Het Plezante Circus’ palmt Suske en Wiske – Kindermuseum in tijdens krokus- en paasvakantie

Tijdens de krokusvakantie zwaait ‘Het Plezante Circus’ de scepter in het Suske en Wiske – Kindermuseum. 800 kinderen, ouders én grootouders beleven de dolste avonturen met dit pop-up circus. Alle plaatsen voor de krokusvakantie zijn ingepalmd. Tijdens de paasvakantie komt ‘Het Plezante Circus’ terug. Op tijd inschrijven is aangewezen.

‘Het Plezante Circus’ is niet zomaar een circusnaam, het refereert aan een oude stripreeks van Willy Vandersteen met korte grappige verhaaltjes over het leven in het circus. Het pop-up circus biedt een week vol plezier voor groot en klein. Zo is er een echte circusartiest die bezoekers leert jongleren, koorddansen en op een eenwieler fietsen. Ook dieren temmen en messen werpen ontbreken niet op het programma. Wie zich niet graag waagt aan halsbrekende toeren kan zijn eigen circusaffiche ontwerpen, een levensgrote circuspuzzel maken of het letterraadsel oplossen.

In het Kindermuseum zelf is tante Sidonia de gastvrouw bij uitstek. Ze geeft alle bezoekers één van haar speciale potloden. Hiermee stappen ze in de wereld van Suske en Wiske en ontdekken ze via doe-opdrachten waar Willy Vandersteen de inspiratie voor zijn strips vandaan haalde.

De circusactiviteiten zijn helaas volzet in de krokusvakantie. Tijdens de paasvakantie komt ‘Het Plezante Circus’ terug. Reserveren is een must en kan via T 03 666 64 85 of E info.suskewiske@provincieantwerpen.be.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.