NIEUW: Fietsknooppuntenkaart ‘Antwerpen en omgeving’

Zin in een boeiend fietstochtje in de Scheldestad? Of trek je er vanuit Antwerpen graag een dagje met de fiets op uit? Dan is de gloednieuwe fietsknooppuntenkaart ‘Antwerpen en omgeving’ geknipt voor jou.

De kaart zet de stad Antwerpen centraal. Je kunt zelf een tocht langs het fietsknooppuntennetwerk samenstellen of een van de kant-en-klare suggesties uitproberen, waaronder een rondje Linkeroever, een lus langs de mooiste parken in en rondom Antwerpen en een verkenning door het havengebied.

Met behulp van de kaart stippel je bovendien talloze fraaie fietslussen richting Scheldeland, Antwerpse Kempen of Oost-Vlaanderen uit. Zo combineer je moeiteloos al het moois van de stad met het vele groen in de regio. Je kunt letterlijk en figuurlijk alle richtingen uit. Het charmante stadje Lier, de kleurrijke parken van Brasschaat of de sfeervolle Scheldedorpjes Sint-Amands en Rupelmonde: aan jou de keuze.

De kaart bevat eveneens info over fietsverhuur en rondleidingen per fiets. Kortom, dé kaart voor wie in Antwerpen woont en er met de fiets op uit wil of voor wie een weekendje wil komen fietsen in de regio Antwerpen.

PRAKTISCH

De fietskaart ‘Antwerpen en omgeving’ kost 5 euro. Ze is verkrijgbaar bij de twee infobalies van Antwerpen Toerisme & Congres, Grote Markt 13 en in het Centraal Station, Koningin Astridplein. Online bestellen kan via verzending@tpa.be. Dan betaal je wel verzendkosten.

1 reply to NIEUW: Fietsknooppuntenkaart ‘Antwerpen en omgeving’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.