SuperSien!

Super Sien
Super Sien

Voor ‘De Slimste Pers’

Wie zit er in de jury van De Slimste Mens? Allemaal slimmeriken natuurlijk. En Sien. Man, man, man, wat een vrouw is dat! Zij kan in haar eentje acht mannen aan. Eén Sien is ruim voldoende om al dat – weliswaar beetje belegen – testosteron van die mannelijke koppen te evenaren. SuperSien! We beloven het, wij komen bij elke opname voor jou supporteren. Want dit bewijst nog maar eens dat je van de makers van De Slimste Mens nooit of te nimmer mag veronderstellen dat ze over één nacht ijs zijn gegaan. Dat weten wij wel zeker. Als er acht kerels (nou ja) nodig zijn om één vrouw te compenseren, dan is daarover nagedacht. Het is misschien de schuld van Walter Zinzen, het wandelende grijze cellen monument, die in één van de afleveringen van de Slimste Mens een tampon abusievelijk voor een Goedendag hield. Ja, dan moet je wel een heleboel mannen hebben om dit jaar fris uit de hoek te komen.

Weet je wat? Laat ons volgend jaar ‘De Aller-aller-slimste Mens’ organiseren, met 8 vrouwen en 1 man. Hij moet wel humor hebben, en goed kerststukjes kunnen maken.

Inga Verhaert en Vera Claes, voorzitter en nationaal secretaris zij-kant, de progressieve vrouwenbeweging

PS. Hier zie, deze madammen zien wij wel zitten: Heidi Lenaerts, Els De Schepper, An Nelissen, Tine Embrechts, Pascale Platel, Maaike Cafmeyer, Marie Vinck en ook haar mama Hilde, Tania Van de Sande, Janine Bisschops, Frieda Van Wijck, Marijke Pinoy, Oznur, en de mama van Tom Lenaerts. Genoeg zo?

Info: Inga Verhaert nationaal voorzitter zij-kant, de progressieve vrouwenbeweging Grasmarkt 105, bus 43 1000 Brussel tel 02 552 02 64

Vera Claes nationaal secretaris zij-kant, de progressieve vrouwenbeweging mobiel 0477 65 54 63 www.zij-kant.be http://www.equalpayday.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.