Waan je voor één dag student

Meeleefdag Plantijn Hogeschool – woensdag 28 april 2010

945 leerlingen maakten in 2009 de overgang van het secundair onderwijs naar hun opleiding aan de Plantijn Hogeschool. Al deze studenten staan vaak vol ongeduld te wachten om te starten in het hoger onderwijs. Om hen al een dag te laten proeven van het studentenleven kunnen jongeren nu 1 dag de lessen volgen op de hogeschool.  Iedereen die de opleiding Communicatiemanagement, Office Management, Journalistiek, Orthopedagogie, Hotelmanagement of Bedrijfsmanagement-rechtspraktijk voor één dag wil beleven, kan zich inschrijven voor deze meeleefdag.

Op woensdag 28 april organiseert de Plantijn Hogeschool een meeleefdag. Deze dag geeft kandidaat-studenten de kans een eerste keer kennis te maken met het leven op de Plantijn Hogeschool. Ze kunnen tijdens deze dag lessen volgen en vragen stellen aan huidige studenten over hun ervaringen. Deze meeleefdag is enkel toegankelijk voor kandidaat-studenten, niet voor ouders. Vooraf inschrijven via de website www.plantijn.be is noodzakelijk. Dit kan tot zondag 18 april.

Wanneer: woensdag 28 april 2010 van 13.30 uur tot 16.30 uur

Waar: Alle opleidingen en bijhorende meeleefdag vinden plaats op Campus Meistraat, Meistraat 5, 2000 Antwerpen. Uitgezonderd orthopedagogie vindt plaats op Campus Lange Nieuwstraat, Lange Nieuwstraat 101, 2000 Antwerpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.